The Happy Baby Spa

Want iedere baby is een happy baby

The Happy Baby Spa

Na het vele reizen en het in contact komen met andere culturen, waaronder de Aziatische en Afrikaanse, heeft Noël ervaren hoe het masseren van baby’s in andere culturen een basisonderdeel is van de dagelijkse verzorging. Baby’s krijgen zo extra aandacht en krijgen meer tijd om met hun ouders te binden. Het idee van de Happy Baby Spa was geboren!

The Happy Baby Spa is in 2018 opgericht. Ook uit noodzaak voor een baby massage en spa wellness centrum in Amsterdam.

 

De baby spa en wellness centrum wordt geleidt door ervaringsdeskundige Noël. Zij is pedagoog en babymasseuse van beroep. Als gediplomeerde pedagoog / GGZ-agoog en babymasseuse werd zij in 2017 moeder van baby Sarah. Dit maakte haar meteen ook een enthousiaste ervaringsdeskundige.

Noël heeft pedagogische wetenschappen gestudeerd en heeft jarenlange ervaring opgedaan in het begeleiden van ouders en hun kinderen. Ook is zij kinder en baby EHBO gecertificeerd.

 

 

Noël met haar eigen baby Sara, genietend van een luxe baby spa en wellness kuur

Een aantal ervaringen

Noël van The Happy Baby Spa is superlief en een echte professional. Wij vonden het heel leuk bij de baby spa en voelen ons veel hechter na een sessie bij The Happy Baby Spa.
Nohaila
Mooie lokatie in Amsterdam. Binnen is het vrefrissend en ontzettend mooi ingericht. Top!
Nicole
Ik was al langer opzoek naar een Happy Baby Spa in de buurt van Amstelveen. Wij zijn ontzettend blij dat we binnen een paar minuten rijden onze baby van 4 maanden kunnen laten dobberen in het water.
Bertje
As expats in Amsterdam coming from India it was amazing to see a Baby Spa with the Shantala massage. It is quite effective. Thanks Nöel!
Prachi


The Happy Baby Spa heeft een nieuwe naam en locatie.


Kom langs bij Geboortecentrum Mini & Me op onze nieuwe locatie in Amsterdam.