The Happy Baby Spa

Want iedere baby is een happy baby

Nieuwe locatie Rotterdam

Wij hebben een nieuwe locatie in Rotterdam en een nieuwe grotere locatie in Amsterdam!

Achter de schermen zijn wij al volop aan de gang met leuke nieuwe diensten. In het nieuwe concept kunnen wij de baby’s nog meer verwennen en hebben wij ook aan de ouders gedacht. Ouders kunnen binnenkort bij ons terecht om helemaal tot rust te komen. Om ons nieuwe concept te kunnen waarmaken, hebben wij in Amsterdam de overstap moeten maken naar een veel grotere pand, wat ons is gelukt. Daarvoor moeten wij The Happy Baby Spa in Amsterdam een tijdje sluiten voor de verbouwing. Zodra onze nieuwe locatie gereed is, bent u van harte welkom. Hou daarom onze site goed in de gaten, en laat deze ervaring u niet voorbij gaan.
Wil jij toch nog een happy baby? Dan bent u meer dan welkom in The Happy Baby Spa in Rotterdam. Daar kunnen jullie je baby laten vertoeven in een intieme baby spa sfeer.
Ben je al nieuwsgierig naar leuke acties in Amsterdam? Neem dan contact met ons op.

 

 

Een aantal ervaringen

Noël van The Happy Baby Spa is superlief en een echte professional. Wij vonden het heel leuk bij de baby spa en voelen ons veel hechter na een sessie bij The Happy Baby Spa.
Nohaila
Mooie lokatie in Amsterdam. Binnen is het vrefrissend en ontzettend mooi ingericht. Top!
Nicole
Ik was al langer opzoek naar een Happy Baby Spa in de buurt van Amstelveen. Wij zijn ontzettend blij dat we binnen een paar minuten rijden onze baby van 4 maanden kunnen laten dobberen in het water.
Bertje
As expats in Amsterdam coming from India it was amazing to see a Baby Spa with the Shantala massage. It is quite effective. Thanks Nöel!
Prachi


The Happy Baby Spa heeft een nieuwe naam en locatie.


Kom langs bij Geboortecentrum Mini & Me op onze nieuwe locatie in Amsterdam.